Autostal Duindistel is een begrip in de Belgische Autosport. Reeds sinds 1956 staan wij ten dienste van de autosportpiloten. En niet toevallig zijn wij reeds sinds 1995 tot en met vandaag de meest succesvolle renstal in België in de discipline "Rally".

 

Daar zorgen natuurlijk onze piloten voor, en dat zijn niet van de minste ! Wat dacht je van Vincent Verschueren, Frederic Miclotte, Pieter Tsjoen, Patrick Snijers, Melissa Debackere, Tim Van Parys, Niels Reynvoet, Chris Vanwoensel, Bjorn Degandt, Tuur Vanden Abeele,  Benoit Verlinde, Maxim Decock, Lander Depotter....

Stuk voor stuk piloten die bij iedere wedstrijd weer vooraan in de eindrangschikking staan en onze kleuren verdedigen.

Maar wij hebben ook aandacht voor de echte amateurs die misschien nog meer inspanningen moeten leveren dan onze "toppiloten" ! Je moet dus niet beschikken over een "dikke" auto om lid te worden van Duindistel !

 

 

U merkt zeker op dat dit vooral rallypiloten zijn. Inderdaad, wij zijn het sterkst in het rallygebeuren !

Maar sinds de invoeging van Gentse Autosport bij Duindistel in 2003, besteden wij ook bijzondere aandacht aan circuitraces.

 

Maar ook in de rallycross hebben we piloten die in hun klasse de kampioenstitel wegkaapten of ook sterke resultaten neerzetten. Denk maar aan de familie Versluys, Dylan Rolly, Kyandro Van De Vivere...

 

 

Tenslotte ook nog aandacht voor onze kartpiloten. Sinds een paar jaar hebben ook zij hun weg gevonden naar Duindistel, zowel de jongeren als de iets ouderen.